Skip to main content

Den bedste investering når Bitcoin falder i værdi

--News Direct--

I takt med at krypto markedet er blevet større, er det for mange svært at finde ud af, hvad den bedste investering er. Førhen var der kun ganske få kryptovalutaer, og markedet gik hele tiden op, så alt virkede til at være en god investering.

De fleste kryptoinvestorer håber at kunne tjene gode penge på krypto, ligesom de første investorer i Bitcoin har gjort. Men er bitcoin stadig en god investering?

Hvornår falder Bitcoin til under $25k?

Mange troede, at da krypto markedet begyndte at gå ned, ville bitcoin stige. Dette troede mange, da man forventede at investorer ville gå tilbage til den originale og for mange anset som mere sikre krypto, for at kunne holde sig oven vande i et Bear Market.

Men det er langt fra det, der har vist sig at være tilfældet. Det ser ud til, at bitcoin kursen korrelerer med markedets tilstand generelt. Derfor spår vi en fremtid, hvor bitcoin kursen er faldet til under $25k. Det er altså ikke det rette tidspunkt at investere i bitcoin på.

Den bedste investering i det nuværende marked

Men nu hvor det ikke er en god investeringsstrategi at opkøbe bitcoin, og markedet generelt set er nedadgående, betyder det så, at det ikke er muligt at tjene penge på krypto for tiden?

Nej, det er langt fra tilfældet. Det betyder bare, at du skal bruge en anderledes investeringsstrategi.

Der er nemlig stadig en masse nye kryptovalutaer, der bliver lanceret, og som har store potentiale og lige nu giver de bedste afkast til deres tidlige investorer.

Krypto investorer flytter deres fokus til nye krypto presales med potentiale

I stedet for at holde pengene i de større coins, der lige nu ikke stiger og dermed kun falder i værdi, har de smarte krypto investorer i stedet valgt at flytte deres fokus til nye krypto presales, der har langt højere chance for at give godt afkast på deres investering.

Når det kommer til krypto presales, er det muligt at skaffe en kryptovaluta til en god pris, og når først den rammer børserne, kan værdien stige yderligere, hvilket kan give markante afkast for tidlige investorer.

Det kræver dog, at du holder godt øje med, hvad der lanceres af spændende projekter, men samtidig skal du også kunne vurdere, hvilke kryptoprojekter har potentiale, og hvilke ikke kommer til at have en fremtid.

I det følgende vil vi kigge nærmere på tre nye coins, som du bør flytte dine midler over i, hvis du gerne vil øge dine mulighed for at tjene penge i dette nedadgående marked.

AiDoge

AiDoge er en ny og spændende kryptovaluta, der kombinerer AI teknologi og krypto med noget af det mest populære på internettet, nemlig memes. Memes forstås som små billeder med tekst, der giver udtryk for en følelse. Disse er som regel styrede af trends på internettet, og de mest populære memes deles hundrede tusindvis af gange på internettet på alle de forskellige platforme og sociale medier, hvor folk kommunikerer med hinanden.

Med AiDoge har brugerne adgang til en AI teknologi, der kan generere memes. Projektet har sin egen token, $AI, der kan bruges til at anskaffe sig kreditter, der kan bruges til at generere memes med. Herefter har andre brugere på platformen adgang til at stemme om kvaliteten på de genererede memes. Skaberen af de højst vurderede memes modtager belønning i form af $AI, ligesom denne token også handles som enhver anden kryptovaluta.

Hos AiDoge modtager brugerne også belønninger ved at stake deres $AI, hvilket også kan være en smart løsning til at optimere sit antal af $AI tokens.

AiDoge er en af de kryptovalutaer, der lige nu er i gang med sit presale, og det betyder, at du kan skaffe dine $AI til dette spændende projekt, inden det lanceres officielt på kryptobørser.

Med presale er det en god ide at skynde sig, da der er flere faser af presalet, hvor prisen hele tiden stiger, når der indledes en ny fase. Jo tidligere du investerer, des større afkast vil du altså have mulighed for at få. AiDoge har gang i et populært presale, som du bør hoppe med på for at øge dine muligheder for at kunne få et godt afkast på dine investeringer, til trods for markedets generelle tilstand.

Køb AiDoge i dag.

Copium

For kryptoinvestorer, der har lidt mere mod på høj risiko, kan det også være en god idé at følge med tidens trends og hoppe med på såkaldte meme coins, der ofte bliver lanceret. Disse meme coins er tit netop bygget på et meme, og der er altså ikke nogen virksomhed eller produkt bag. På den måde ender disse coins værdi med kun at være bestemt af markedet, hvorfor du vil opleve høje udsving på kursen.

Copium token har på rekorttid taget kryptoverden med storm. Så hvis du gerne vil investere med høj risiko og er god til at holde fingeren på pulsen, er der gode penge at lave her.

Køb Copium i dag.

Sponge

I samme boldgade som NoMeme, finder du også Sponge, der er en ny og lovende meme coin. Den er bygget på SpongeBob SquarePants, der er en populær amerikansk animeret tv-serien, der også er blevet meget populær inden for memes. Derfor kender selv folk, der aldrig har set SpongeBob, de populære karakterer gennem memes.

$SPONGE er allerede på nuværende tidspunkt en spændende meme coin at følge, da handelsvolumen har været høj siden den blev lanceret. Det har fået flere forskellige til at spå om, at Sponge vil blive den nye meme coin, der kommer til at give højt afkast som eksempelvis Shiba Inu har gjort.

Derfor har flere store børser også udtrykt interesse i at handle $SPONGE på deres platform. Nu kan du anskaffe dig denne nye meme coin gennem UniSwap.

Det skal du være opmærksom på, når du handler i dette marked

Det er en god tid for kryptoinvestorer, der godt kan lide at investere med høj risiko i jagten på høje afkast. Ligesom der inden for aktiemarkedet findes såkaldte day tradere, der sidder og køber og sælger aktier på daglig basis for at jagte direkte gevinst og købe billigt og sælge dyrt, findes dette også for kryptomarkedet, men her kan udsvingene tit være endnu større, hvilket kun øger din risiko.

Derfor er det vigtigt, at du også gør op med dig selv, om det er en metode, du har lyst til at anvende. Dette gør sig især gældende, hvis du gerne vil investere i en af de nyere meme coins.

Når det kommer til mere seriøse projekter som eksempelvis AiDoge, er det naturligvis en anden sag. Her er tale om et faltisk projekt, som mange tror på og ser frem til. Når du investerer i disse projekter med et igangværende presale, er det mere vigtigt at finde ud af, om du tror på selve projektet, før du investerer.

Når du investerer på en klog og velovervejet måde, har du også større mulighed for succes. Dette er muligheder for dig i et marked, der er nedadgående, for der er stadig penge at lave ved kryptoinvesteringer.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Dette skal ikke opfattes som rådgivning om investering. Kryptovalutaer er volatile, så du skal altid lave din egen research, før du investerer.Investér kun penge du har råd til at tabe. Vi kan modtage kommission, hvis du klikker på links i denne artikel.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/den-bedste-investering-nar-bitcoin-falder-i-vaerdi-530684867

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.